» View Question
Richard_Bragdon

Richar ... 3/29/2010

2004 Chevrolet Suburban 1500 LT 8 Cyl 5.3L

Transmissions & Drivetrains

my speedometer isn't working properly, was told it could be speed sensor. is this a correct speculation?

4 Answers


Chris2000

Chris2000 3/29/2010

It could be without actually testing it can't be sure. it could also be a problem at the cluster. Good thing is the speed sensor is pretty reasonable you can try a new one and see if it fixes it. Found them on this site cut and paste the link. http://cpwstore.carpartswholesale.com/catalog/ 1500,submodel:LT,engine:8 Cyl 5.3L,universal:0)

Reply
0
Chris2000

Chris2000 3/29/2010

It could be without actually testing it can't be sure. it could also be a problem at the cluster. Good thing is the speed sensor is pretty reasonable you can try a new one and see if it fixes it. Found them on this site cut and paste the link. http://cpwstore.carpartswholesale.com/catalog/ 1500,submodel:LT,engine:8 Cyl 5.3L,universal:0)

Reply
0
monlaster

monlaster 7/2/2010

I have an '03 my speedometer also went out. I changed my speed sensor and it did not make a difference. I would say it is in the cluster. About 2 years ago I received a letter saying the there were defects in the cluster.

Reply
0
JunkFixer

JunkFixer 7/2/2010

These trucks are notorious for instrument cluster failure, so much so that they are already available pre-programmed aftermarket.

Reply
0

Answer this question

( characters left)

Follow Question

what's this?
advertisement
advertisement